وبلاگ و دلایل استفاده از آن
پس از بررسی شبکه های اجتماعی و قابلیت های فراوانشان، شاید این سوال برای شما پیش آید که چه نیازی به داشتن وبلاگ یا سایت وجود دارد؟ برای یافتن پاسخ خود با ما همراه باشید.
دلایل اهمیت استفاده از وبلاگ و سایت
در پاسخ به سوال فوق باید عرض کنم که اگر شما به کسب درآمد از اینترنت به عنوان فعالیتی موقتی و یا شغلی با درآمد اندک نگاه می کنید نیازی به وبلاگ و سایت نخواهید داشت و می توانید تنها با شبکه های اجتماعی به کسب درآمد از اینترنت بپردازید. اما اگر به دنبال درآمدی فوق العاده از اینترنت هستید، توجه شما را به جدول زیر جلب می نمایم.
همان طور که مشاهده می کنید در سال ۲۰۱۵ تعداد کاربران اینترنت حدود ۳ میلیارد و تعداد وب سایت های موجود در جهان حدود ۸۶۳ میلیون اعلام شده است. همچنین تعداد کاربران اینترنت در ایران حدود ۵۸ میلیون تخمین زده شده است.
بنابراین با توجه به این آمار، پر واضح است که این بستر، پتانسیلی عظیم در راستای افزایش درآمد در دل خود نهفته دارد. با ورود به این عرصه شما می توانید بازاری به وسعت جهان در اختیار داشته باشید و همچنین گزینه های بسیار متنوعی در انتخاب مشاغل اینترنتی خواهید داشت.
حال اگر با توجه به نیاز و هدف خود احساس می کنید که می خواهید این بسترها را نیز برای فعالیت خود فراهم آورید، در ادامه ی آموزش با ما همراه باشید.در غیر این صورت پس از ایجاد شبکه های اجتماعی می توانید به سراغ گام سوم بروید.
وبلاگ
وبلاگ (بلاگ) صفحه ای در اینترنت است که توسط سیستم های وبلاگدهی به صورت رایگان در اختیار شما قرار می گیرد و می توانید مطالب خود را در آن قرار دهید. مطالب شما می تواند حاوی متن، صوت و تصویر باشد. محتوایی که توسط شما به عنوان صاحب وبلاگ در بلاگ قرار میگیرد، به ترتیب زمان انتشار آن، نمایش داده میشود بدین ترتیب که جدیدترین مطلب در ابتدا ارائه میگردد.
محتوای بلاگ میتواند خاطرات شخصی، رزومه کاری،اطلاعات آموزشی، معرفی محصولات و بازاریابی، اخبار و رویدادها را در برگیرد. تمامی مطالب در یک صفحه قرار میگیرند که قابلیت آرشیو نیز دارند. این موضوع موجب سادگی بلاگ نسبت به وب سایت میگردد.
وبلاگ نویسی فارسی در ایران از سال ۱۳۸۱ با پرشین بلاگ آغاز گردید. سپس بلاگ اسکای و میهن بلاگ فعالیت خود را آغاز نمودند. تا اینکه در آذر ۱۳۸۳ بلاگفا راه اندازی گردید و پس از آن چندین سرویس وبلاگدهی دیگر پا به عرصه ی ظهور نهادند.
هر کدام از سرویس های وبلاگدهی فوق دارای مزایا و معایبی هستند که شما می توانید با توجه به سلایق خود از بین آن ها انتخاب نمایید.اما بنده بلاگفا و میهن بلاگ را توصیه می نمایم.
مهم ترین مزایا و ویژگی های وبلاگ
- رایگان بودن: تمامی مراحل راه اندازی و فعالیت در یک وبلاگ رایگان است.
- مدت زمان بسیار کوتاه برای راه اندازی و آغاز به کار: تقریبا در کمتر از یک ساعت، می توانید بلاگتان را بسازید و فعالیت خود را آغاز نمایید.
- سادگی در مدیریت و عدم نیاز به دانش برنامه نویسی و طراحی سایت: شما برای راه اندازی و مدیریت یک بلاگ به هیچ مهارت خاصی نیاز ندارید و در کمتر از چند ساعت با استفاده از آموزش های میلیونر باش می توانید با تمامی بخش های مدیریتی یک بلاگ آشنا شوید و به صورت کامل و احسن، وبلاگ خود را مدیریت کنید.
- ارائه مطالب در قالب های مختلف: شما می توانید مطالب خود را در قالب متن،تصویر و صوت منتشر سازید.
- امکان دسته بندی و آرشیو مطالب: مطالب موجود در بلاگ، دسته بندی و بایگانی می شوند که موجب آسانی در استفاده می گردد.
معایب و نواقص وبلاگ
- فاقد دامنه اختصاصی: بلاگ به صورت معمولی و رایگان، فاقد آدرس اینترنتی اختصاصی می باشد. البته نداشتن دامنه اختصاصی، مانع فعالیت شما نخواهد شد. اما از اعتبار کسب و کار شما اندکی می کاهد و از طرفی هم در آدرس اینترنتی شما نام سرویس وبلاگدهی ذکر می شود. برای مثال اگر از سرویس وبلاگدهی بلاگفا استفاده کنید و نام سایت شما melyoonerbash باشد، آدرس اینترنتی سایت شما melyoonerbash.blogfa.com خواهد شد.
- فاقد فضای ذخیره سازی اختصاصی: در وبلاگ، فضایی برای آپلود مستقیم فایل های صوتی یا تصویری ندارید و باید از سایت های آپلود فایل برای این امر استفاده نمایید.
- قرار گرفتن تبلیغات سیستم وبلاگدهی در وبلاگ شما: سیستم وبلاگدهی، وبلاگ رایگان در اختیارتان قرار می دهد اما در عوض در بلاگ شما تبلیغاتش را به نمایش می گذارد.
- عدم امکان تغییرات در طراحی وبلاگ: در بلاگ قادر نخواهید بود تغییرات زیادی در ظاهر آن ایجاد نمایید.
جمع بندی
وبلاگ ها به عنوان بستری رایگان، امکانات خوبی را در راستای تولید محتوا با اهداف مختلف (شخصی،آموزشی،کسب درآمد و …) در اختیار کاربران قرار می دهند. وبلاگ ها مزیت های فراوانی دارند که رایگان بودن و مدیریت آسان از مهم ترین دلایل فراگیر شدن آن هاست. اما بی شک دارای محدودیت هایی نیز هستند.
برای کاربرانی که تجربه ی فعالیت جدی در دنیای اینترنت را نداشته اند، شاید بهترین تصمیم راه اندازی یک بلاگ باشد. چون اولا رایگان است. دوما امکان ساخت وبلاگ به تعداد نامتنهی وجود دارد. سوما در ابتدا درگیر پیچیدگی های ساخت سایت نخواهند شد، در نتیجه به راحتی و در کوتاه ترین زمان ممکن می توانند فعالیت خود را آغاز کنند و علاوه بر کسب درآمد، تجربیات بسیاری برای فعالیت کاملا حرفه ای در اینترنت کسب نمایند. همچنین در حال حاضر بلاگ های بسیار موفقی وجود دارند که بازدیدکننده های بسیار بیشتری نسبت به اکثریت سایت ها دارند.
به هر حال بنده به دوستانی که تا کنون فعالیت جدی در اینترنت نداشتند و هیچ آشنایی با مفاهیمی چون دامنه، هاست، وردپرس و مدیریت سایت ندارند توصیه می کنم حتما برای کسب تجربه، آشنایی با مفاهیم پایه و تکنیک های جذب مخاطب، وبلاگ بسازند و مدتی مدیریت بلاگ را برعهده بگیرند. حتما این ضرب المثل را شنیده اید: “سنگ مفت،گنجشک مفت. ” پس این فرصت رایگان را برای کسب هم زمان تجربه و درآمد از دست ندهید.
همچنین با توجه به آموزش های موجود در میلیونر باش می توانید هر موقع که بخواهید با صرف هزینه اندکی بلاگ خود را به سایت تبدیل کنید و بسیاری از محدودیت ها را از بین ببرید و یا با حفظ وبلاگ، سایتی نیز برای فعالیت خود راه اندازی نمایید.
آموزش های مرتبط با وبلاگ
اگر در ساخت وبلاگ نیاز به آموزش دارید و یا به مشکلی برخورده اید،می توانید به مقاله ی آموزش ساخت بلاگ مراجعه فرمایید.
برای مدیرت وبلاگ نیز مقاله ای با عنوان آموزش مدیریت بلاگ توسط تیم پولسازان ایران زمین برای شما تهیه شده است که در صورت نیاز می توانید از آن استفاده نمایید.
همچنین برای تبدیل وبلاگ به سایت نیز مقاله ای با نام آموزش تبدیل بلاگ به سایت آماده شده است که در صورت تمایل می توانید آن را مطالعه بفرمایید.
سلام خسته نباشین
من الان میخوام لینک تبلیغاتی پاپ اپ فیس نمای خودمو در وبلاگ بلاگفا بزارم اما وبلاگ اجازه نمیده چکار کنم؟
سلام خدمت شما کاربر گرامی
متاسفانه در این سیستم وبلاگدهی، امکان ویرایش کدهای قالب و کدهای اصلی وبلاگ وجود ندارد. اگر لینک یا کدی داشته باشید در محتوای سایت می توانید نشر دهید اما در کدهای وبلاگ خیر. البته بلاگفا در این مورد بسیار غیر منعطف عمل می کند. می توانید از سیستم های وبلاگدهی دیگر مانند میهن بلاگ استفاده نمایید.
همچنین بهتر است برای این مقاصد و هدف های حرفه ای تر، یک وبلاگ یا سایت با استفاده از سیستم های مدیریت محتوا مانند وردپرس یا سایت سازهای معتبر ایجاد نمایید که دیگر هیچ گونه محدودیتی وجود نداشته باشد و سپس کدهای خود را در آن قرار دهید.
موفق باشید.
سلام خسته نباشد
میخوام از پست ثابت و پاپ اپ در وبلاگم استفاده کنم اما وبلاگ بلاگفا نمیزاره کد های تبلیغاتی خودمو در وبلاگم قرار بدم چکار کنم؟
سلام خدمت شما کاربر گرامی
متاسفانه در این سیستم های وبلاگدهی، امکان ویرایش کدهای قالب و کدهای اصلی وبلاگ وجود ندارد. اگر لینک یا کدی داشته باشید در محتوای سایت می توانید نشر دهید اما در کدهای وبلاگ خیر. البته بلاگفا در این مورد بسیار غیر منعطف عمل می کند. می توانید از سیستم های وبلاگدهی دیگر مانند میهن بلاگ استفاده نمایید.
همچنین بهتر است برای این مقاصد یا هدف های حرفه ای تر، یک وبلاگ یا سایت با استفاده از سیستم های مدیریت محتوا مانند وردپرس یا سایت سازهای معتبر ایجاد نمایید و سپس کدهای خود را در آن قرار دهید.
موفق باشید.
سلام خوب هستید
خیلی ممنون سوال مشکل اولم حل شد اما مشکل دوم رو بزارید واضح تر توضیح بدم
من میخوام یه متنی رو از یه سایت دیگه کپی کنم اما وقتی داخل سایتم میشم این مشکل برام پیش میاد
سلام خدمت شما کاربر گرامی
چنین مشکلی به صورت طبیعی در بلاگفا وجود ندارد و احتمالا مشکل از طرف سیستم شماست که باید از نزدیک بررسی گردد. تنها نکته ای که می توان به آن اشاره کرد این است که محتوا را ابتدا در notepad پیست کنید. سپس مجدد کل محتوا را از notepad کپی نمایید. حال در وبلاگ خود در بخش ایجاد نوشته، چند کلمه به صورت دستی تایپ نمایید و بعد دکمه های Ctrl و V را به طور همزمان فشار دهید. اگر مشکل شما رفع نشد باید توسط شخص متخصص تنظیمات سیستم، مرورگر و وبلاگ شما بررسی گردد.
موفق باشید.
سلام خسته نباشید
لطفا چند سایت با فضای هاست رایگان معرفی کنید
در ضمن من در وبلاگ خودم تو سایت بلاگفا نمیتونیم کلیک راست کنم مشکل چیست ؟
سلام خدمت شما کاربر گرامی
۱- رایگان واقعی که وجود ندارد یا خدمات موقتی است، یا تبلیغاتی نمایش داده خواهد شد و در هر صورت محدودیت هایی وجود خواهد داشت. متاسفانه منظور شما نیز از سایت با فضای هاست رایگان واضح نیست. اگر سایت ساز منظور شماست که می توانید به مقاله آشنایی با سایت سازها مراجعه فرمایید. اگر هم فضای آپلود رایگان منظور شماست که می توان به سایتی مانند آپلودبوی اشاره کرد.
۲- اگر فقط این مشکل را در وبلاگ خود در بلاگفا دارید، باید از پنل مدیریت به بخش تنظیمات وبلاگ مراجعه نمایید و تیک گزینه غیرفعال کردن کلیک راست را حذف نمایید.
موفق باشید.
سلام من میخواهم لینک سایت کلیکی خود را در وبلاگ بلاگفا خود نشان دهم و لی نمیدانم چطور این کار را بکنم لطفا راهنمایی کنید
سلام خدمت شما کاربر گرامی
چندین راه برای این امر وجود دارد. بهترین مورد این است که بر روی “نوشته جدید” کلیک کنید و یک مطلب در مورد سایت کلیکی مورد نظر بنویسید و لینک زیرمجموعه گیری خود را در بین مطلب درج کنید تا کاربران بتوانند برای ثبت نام از آن استفاده کنند.
روش دیگر این است که لینک را در بخش “پیوندهای روزانه” و یا “پیوندهای وبلاگ” درج نمایید.
اگر نیاز به توضیحات بیشتری دارید، مقاله مدیریت وبلاگ را مطالعه فرمایید.
موفق باشید.
سلام خوبین ببخشید میخواسم ببینم میشه مثلا مثل ورد پرس ک فایل ها رو ب صورت انبوه و csv انتقال میده داخل سایت
با یک سامانه مثل ورد پرس یا هرچیز دیگه این کار رو برای وبلاگ انجام داد.مرسی
سلام خدمت شما کاربر گرامی
بستگی دارد منظور شما از وبلاگ چه باشد. اگر منظور شما وبلاگ هایی است که توسط سامانه های وبلاگدهی تولید می شوند، اصولا چنین امکانی وجود ندارد. چون شما دسترسی نامحدود به هاست و فضای ذخیره سازی ندارید. اما اگر منظور شما وبلاگی باشد که توسط خود یک شخص تولید شده است، بله این امکان وجود دارد. کافیست شخص با برنامه نویسی آشنایی داشته باشد و همچنین به هاست دسترسی نامحدود داشته باشد.
موفق باشید.
مرسی داشتم از وبلاگم نا امید میشدم
ما نیز از همراهی شما سپاسگزاریم.
موفق باشید.