شبکه های اجتماعی
شبکه های اجتماعی در جامعه ی مدرن از جایگاهی تاثیر گذار برخوردار هستند و این اثر گذاری روز به روز در حال افزایش است. همین امر موجب شده است که تقریبا تمامی بازاریابان و فعالان اقتصادی توجه خاصی را به این شبکه ها مبذول دارند.
مزیت های شبکه های اجتماعی
راه اندازی شبکه های اجتماعی مزیت های متعددی دارد که می توان به موارد زیر اشاره نمود:
۱- راه اندازی آن ها بدون هزینه است. ۲- راه اندازی و مدیریتشان به مهارت خاصی نیاز ندارد و کار با آن ها بسیار ساده است. ۳- مدت زمان راه اندازی و شروع کار با شبکه های اجتماعی تقریبا کمتر از یک ساعت است. ۴- با توجه به سبک زندگی مردم هر روز بر تعداد کاربران آن ها افزوده می شود.۵- احتمالا تجربه ی کار با این شبکه ها را دارید و این امر سرعت پیشرفت شما را افزایش می بخشد. ۶- ابزارهای بصری مناسبی برای تبلیغات و بازاریابی در آن ها گنجانده شده است.
با توجه به دلایل فوق اگر فردی هستید که دارای روابط عمومی قوی و تعامل سازنده با دیگران هستید و به عبارتی می توانید دنبال کننده های زیادی برای صفحات خود جذب کنید،بی تردید شبکه های اجتماعی می توانند سهم بسزایی در پیشرفت و رونق کسب و کار شما ایفا کنند تا جایی که حتی به عنوان بستر اصلی برای کسب و کارتان تبدیل شوند.
مقایسه شبکه های اجتماعی با یکدیگر
شبکه های فیس بوک ، واتس اپ ، وی چت ، لینکدین ، اینستاگرام ، توییتر ، گوگل پلاس و پینترست در صدر شبکه های اجتماعی از نظر تعداد کاربر قرار دارند. در نتیجه این شبکه ها برای فعالیت و بازاریابی، مکان بسیار مناسبی هستند. البته در ایران وضعیت کمی فرق می کند. به عنوان مثال نرم افزاری همچون تلگرام که حتی در لیست ۱۰ شبکه اجتماعی برتر دنیا هم قرار نمی گیرد بیشترین سهم کاربر را به خود اختصاص داده است و در حال حاضر محبوب ترین شبکه اجتماعی در داخل کشور محسوب می شود.
طبق آماری که ابوالحسن فیروزآبادی، دبیر شورای عالی فضای مجازی اعلام کرده است،تعداد کاربران ایرانی تلگرام حدود ۲۴ میلیون برآورد می شود.همچنین ۱۴ میلیون ایرانی نیز در واتس اپ فعالیت می کنند و اینستاگرام هم بین ۱۲ تا ۱۴ میلیون کاربر در ایران دارد.
خالی از لطف نیست که به ۵ شبکه اجتماعی پرطرفدار داخلی هم اشاره کنیم که البته از نظر تعداد کاربر و محبوبیت هرگز قابل مقایسه با شبکه های خارجی نیستند.
پرطرفدارترین شبکه های اجتماعی داخلی عبارتند از: فیس نما، هم میهن، کلوب، افسران و فارس توییتر.
به عنوان پیشنهاد می توانم عرض کنم فعالیت در تلگرام ،فیس بوک ،اینستاگرام ، واتس اپ ، لینکدین و فیس نما تاثیر بسیار مثبتی می تواند بر کسب و کار شما داشته باشد. البته به افرادی که قصد راه اندازی سایت را نیز دارند توصیه می کنم در گوگل پلاس نیز عضو شوند و در این شبکه فعال باشند.(به دلیل مسائل مربوط به سئو)
آموزش عضویت و فعالیت در شبکه های اجتماعی
با توجه به اهمیت شبکه های اجتماعی، تیم پولسازان ایران زمین مقاله ای جامع و تصویری در این زمینه برای شما آماده نموده است. در این مقاله علاوه بر آشنایی با اهمیت شبکه های اجتماعی با چگونگی عضویت و فعالیت در تلگرام ، ساخت اکانت در فیس بوک ، نحوه ی ثبت نام و فعالیت در اینستاگرام ، شیوه ی عضویت و فعالیت در واتس اپ ، ساخت صفحه و فعالیت در لینکدین و گوگل پلاس آشنا خواهید شد.
می توانید فایل pdf این مقاله ی جامع و کاربردی را از لینک زیر دانلود نمایید.
شبکه اجتماعی دوست
داخل این سایتهای کلیکی بعد یه چن وقت که کار میکنیم از داخل ایران میبندن این سایتا رو برا چی اینجورن از تو ایران خراب میکنن کاررو کدوماشو (سایتا)میشه کار کرد که وسط کارتوسط ایران بسته نشن؟؟؟؟مر۳۰
هیچ قطعیتی وجود ندارد و امکان دارد هر زمانی از داخل ایران بسته شوند. اما به هر حال سایت هایی که در لیست آموزش کسب درآمد از سایت های کلیکی خارجی معرفی شده اند، حدود ۲ سال است که تقریبا مشکل خاصی از این بابت نداشته اند. به ترتیب سایت های اجو، کلیک بوک، گلدن کلیکس و توییکرز توصیه می شوند.
موفق باشید.
سلام سایتهای کلیکی خارجی سایتهایی هست که بشه با قیلترشکن بشه باهاشون کار کرد که از ایران نبندنشون میخام فقط با فیلتر شکن د رسایتهای کلیکی خارجی کار کنم میشه معرفی کنید چنتا معتبر و خوبش رو کع دردسر رفرال مستقیمم نداشته باشن یا سرمایه گذاری اجبار نکنن؟؟؟؟ مر۳۰
سلام خدمت شما کاربر گرامی
خیر، این مساله در تمام سایت های کلیکی معتبر تخلف است و موجب مسدودی حساب می گردد. اگر مایل هستید در سایت های کلیکی خارجی فعالیت نمایید باید آن هایی را انتخاب کنید که معتبر باشند و فیلتر نیز نباشد، همچنین روش های پرداخت مناسبی برای ایرانیان داشته باشند.
جهت آشنایی با چنین سایت هایی می توانید آموزش کسب درآمد از سایت های کلیکی خارجی را مطالعه فرمایید.
موفق باشید.
سلام وقتتون بخیر، من این مقاله رو خوندم فقط نفهمیدم چطور میشه از این شبکه ها در آمد داشت؟؟
سلام خدمت شما کاربر گرامی
شبکه های اجتماعی در حقیقت برای منافع و درآمد صاحبانشان طراحی شده اند. بنابراین در اصل ذات و صرفا با نصب و فعالیت در آن ها برای یک کاربر درآمدی نخواهند داشت.
برای اینکه بتوانید از این شبکه ها به عنوان یک وسیله برای رسیدن به درآمد استفاده نمایید، ابتدا باید یک روش کسب درآمد مناسب برای خود بیابید. سپس از شبکه های اجتماعی به عنوان ابزار تبلیغات کسب و کار خود استفاده نمایید و درآمد خود را افزایش دهید. به عنوان مثال می توانید همکاری در فروش را به عنوان یک روش کسب درآمد انتخاب فرمایید، سپس در یک سیستم معتبر عضو شوید و آنگاه محصولات آن سیستم و شرکت را در شبکه اجتماعی خود تبلیغ کنید تا به ازای فروش هایی که از طریق شما صورت می پذیرد، پورسانت دریافت نمایید.
برای آشنایی با روش های کسب درآمد از اینترنت می توانید بخش آموزش های سایت میلیونر باش را گام به گام مطالعه فرمایید و یا مقاله جامع کسب درآمد از اینترنت در ایران را مطالعه نمایید.
موفق باشید.
سلام و وقت بخیر …
میشه محصولات چند سیستم رو در یک پیج و کانال به فروش رسوند؟ که هم تنوع محصولات بیشتر بشه هم یک کانال جامع ارایه داد؟
سلام خدمت شما کاربر گرامی
بله، هیچ محدودیتی وجود ندارد و این کار توصیه می شود و می تواند درآمد را افزایش دهد.
موفق باشید.
چطور می تونیم از مقاله استفاده کنیم
سلام.۲روزهست که سایت شماراپیداکردم ومقالات آنرامطالعه میکنم.بدون شک سایت شماجامعترین وبهترین سایتی است که تاالان دیده ام.ازشمابخاطراینهمه تلاش وراهنمایی که انجام میدین تشکرمیکنم.وامیدموفقیت روزافزون برای شمادارم.
سلام خدمت شما کاربر گرامی
ما نیز از همراهی و انرژی مثبت شما سپاسگزاریم. همچنین برای شما بهترین ها را آرزومندیم.